Media Muzica  |  Video  |  Artisti  |  Art'Work  |  Evenimente  |  Labels  |  Recenzii

Gemini Brothers ‘Lost Babylon’ EP Vinyl Release Party

Dupa ‘Eridu Eridu’ si ‘Bazaar Dilem’, release-uri cu influente orientale pe beaturi de techno - electro, cei doi producatori revin cu un nou material discographic cu aceasi tenta oriental psihotica. Daca in trecut au scos in prealabil EP-uri la case de discuri ca Bearfunk Records, Nein Records sau Nang, de aceasta data, noul EP pe vinyl va avea un aer aparte si va fi lansat la unul dintre cele mai noi, dar surprinzatoare label-uri din Amsterdam, Night Noise!

Discul aduna remixuri de la unii dintre cei mai in voga artisti din zona disco-electro, oriental chug si spanish house.
INFLAGRANTI nu au nevoie de niciun fel de prezentare, fiind binecunoscuti atat in Europa, dar mai ales in USA unde au pus bazele Codek Records (http://codek.com) in New York acum mai bine de 20 de ani!
Moscoman este owner-ul si liderul apreciatului label Disco Halal. Avand origini romanesti, copilaria petrecuta in Tel-Aviv si mutat de cativa ani in Berlin, Chen aduce un suflu melodic trippy si o textura noua piesei originale.
Daniel Kyo este noul nume important pe piata muzicala din Spania. Cu releasuri la labeluri ca Poker Flat Recordings, Daniel transpune acordurile piesei originale intr-o varianta mai techno cu impact imediat asupra multimii.

Recomandari

VIZIONNATURA - "Aspirand catre spatii deschise, observand natura" @GaleriaIX
Pentru mult timp la 9 s-a lucrat. Timp de cateva luni, au stat in liniste 3 artisti din medii diferite, dar in puternica colaborare:...
Jun 22 Sonus Discis & MadPiano presents : SUMMER VINYL SESSION #4
Sunday the 22th of June at Galeria IX Terrace - starting ~12:00 - Vinyl session with live video streaming http://ustream.tv/channel/sonusdiscistv or livestream SPECIAL GUEST ...