Media Muzica  |  Video  |  Artisti  |  Art'Work  |  Evenimente  |  Labels  |  Recenzii

VINILNATURA @ GaleriaIX

31 Ian >> Eveniment finisaj al expozitiei VIZIONATURA +
1 Feb >> Lansare magazin de viniluri www.madpiano.ro
= VINILNATURA

Incepem in seara de vineri 31 Ianuarie ora 19:00 cu expozitia VIZIONNATURA re-editata si un dj set complet pe vinill Boola >> Boddo >> Marius Iorga>>
.
__________________________________________________

VISIONNATURA este un experiment in lumea creatiei a 3 artisti cu pasiuni divergente si directii diferite, ce impreuna au avut un puternic efect sinergic, ce a creat o noua lume, o noua viziune.

Andrei Nistor, Augustin Ionita si Costin Niculescu au realizat in timpul unei rezidente de 4 luni, pe Bd Aviatorilor 9, lucrari noi si impresionante, atat prin dimensiuni cat si prin energia pe care o degaja. Lucrarile lor sunt patrunse de inspiratii organice ce aduc un omagiu creatiei divine.

Ei au folosit atat materiale consacrate in arta, cat si materiale reciclate si improvizate. Si-au refolosit lucrari mai vechi pe care le-au readaptat si au lucrat la idei noi. Impreuna au incercat diferite posibiltati pentru a-si proiecta acest spatiu la limita dintre natura si sculptura, dintre lumina si intuneric, un spatiu in care ti se lasa tie, vizitatorule, loc sa descoperi noi forme si sa dai noi intelesuri esteticului.

Vino vineri, 31 ianuarie la re-interpretarea expozitiei cu ajutorul sunetelor abstracte si a luminilor ambientale.
O expozitie spectacol, in care personajele sunt Noi Specii, Rinocerul Negru si Fluturele. Veniti sa ii sa descoperiti si sa va familiarizati cu locul.

Continuam experimentul dupa ora 22:00 la cu un party inedit, organic in ton cu expozitia.
La platane: Boola >> Boddo >> Marius Iorga >>

https://soundcloud.com/boola
https://soundcloud.com/boddomusic
https://soundcloud.com/marius-iorga-1

Arta vizuala intalneste sunetul pe vinil pe 1 Feb in cadrul celui deal doilea act:
Inaugurarea magazinului online de viniluri: www.madpiano.ro
De la ora 12:00 va asteptam sa descoperiti colectia MadPiano in acelasi cadru organic, unde veti putea palpa, asculta si mixa placile impreuna cu prietenii si artistii.

Pentru a marca noul inceput, prima petrecerea marca MadPiano va avea loc in aceeasi seara, tot in familie, de data asta impreuna Jay Bliss >> Charlie >> Crihan >>

https://soundcloud.com/jaybliss
https://soundcloud.com/charliee
http://www.residentadvisor.net/dj/crihan

Recomandari

BREAKIN'BATTLE
1&2 Aprilie Bucharest / Romania ~~~ 1 APRILIE ora 19:00 : Calificari 1vs1 <15...
Going Under 02 // Posh // Vlad Dinu @ Boom Box // Backhome Edition
♫ ♪ ♫ MadPiano prezinta ♫ ♪ ♫ 10 Mai / 22:00 A doua editie Going Under muta marea la Galati, unde continuam distractia de 1 Mai...