Transport

Condiţii de livrare

Orice produs are termen de livrare maxim 48 ore. Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate în weekend.Comenzile se livrează doar în localităţi din România. Pentru livrări către adrese din străinătate vă rugăm să ne contactaţi pe mail la info@madpiano.ro sau la tel +40725 484 462.Pentru livrarea comenzilor, MadPiano foloseşte serviciile de curierat rapid oferite de firma Urgent Curier.

Comenzile sunt livrate de către curier de Luni până Vineri la adresa menţionată în comandă. În cazul oraşelor care nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat sau în cazul livrărilor internaţionale, orarul de livrare va fi comunicat explicit, după caz, prin email.Zilele de weekend şi sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucătoare.
 Facem tot posibilul pentru a livra comenzile în intervalul menţionat mai sus, însă, având in vedere că folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru întârzierile cauzate de firma de curierat.


Costurile livrării:

< 1 kg – costul este de 20 RON


> 1 kg – costul este de 20 RON plus 1 RON / kg adiţional

Costurile livrării ramburs:


< 1 kg – costul este de 30 RON


> 1 kg – costul este de 30 RON plus 1 RON / kg adiţional


Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare. Vă vom expedia coletul prin intermediul unui curier rapid, iar dvs. plătiţi preţul coletului + taxa de livrare. Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmării comenzii.


Primirea coletului

Produsele se predau pe bază de semnătură, de catre reprezentantul firmei de curierat care incasează, după caz, şi contravaloarea comenzii.
 De asemenea, te rugăm ca, la primirea coletului, să verifici produsele şi, în cazul în care exist neconcordanţe faţă de comanda iniţială sau produsele prezintă defecte de fabricaţie, să ne aduci imediat la cunoştinţă.


Relaţii Clienţi

Pentru orice sugestie, recomandare, observaţie te rugăm să ne scrii la info@madpiano.com sau să ne contactezi la numărul +40725 484 062, de Luni până Vineri.