Termeni si Conditii


Termeni & Condiţii – MadPiano Collections Record Shop


General


MadPiano (www.madpiano.ro) deţine şi operează acest Website. Acest document guvernează relaţia dumneavoastră cu MadPiano. Accesul la şi utilizarea acestui Website şi a produselor şi serviciilor disponibile prin intermediul acestuia (numite în continuare "Servicii") se supun următorilor termeni, condiţii şi anunţuri ("Termeni şi Condiţii"). Folosind Serviciile, sunteţi de acord cu toţi termenii, care pot fi actualizaţi periodic. Vă sugerăm să vizitaţi această pagină din când în când pentru a lua la cunoştinţă orice modificare realizată Termenilor.

Nu suntem răspunzători dacă, din oarecare motiv, acest Website este la un moment dat indisponibil, pentru orice perioadă de timp.


Politica de Confidenţialitate

MadPiano (www.madpiano.ro) respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, www.madpiano.ro au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: servicii de comunicatii electronice si reclama, marketing si publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de comert on-line.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor* printr-o cerere scrisă, datată şi semnată.

De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste. www.madpiano.ro face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru, prin folosirea de certificare SSL (Secure Sockets Layer).

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.


Interdicţii

Nu aveţi voie să folosiţi greşit acest Website. Sunteţi de acord să nu: comiteţi sau încurajaţi infracţiuni, transmiteţi sua distribuiţi virusuri, trojan, worm, logic bomb sau orice alt material malware sau care este dăunător în orice fel; corupeţi informaţii; trimiteţi orice formă de publicitate sau material promoţional nesolicitat, cunoscut drept "spam"; încercaţi să afectaţi performanţele sau funcţionalitatea oricărui computer al sau accesat prin acest Website. Încălcarea acestor dispoziţii pot constitui un act infracţional, iar MadPiano va reporta orice asemenea activitate către autorităţile corespunzătoare şi vă vor denunţa identitatea.


Conţinut şi Proprietate Intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală în tot conţinutul (incluzând fotografii şi previzualizări audio) disponibile prin intermediul acestui Website se află în proprietatea MadPiano sau a licenţiatorilor şi sunt protejate prin tratate ale drepturilor de autor. Nu vă este permisă publicarea, manipularea, distribuţia sau reproducerea, sub orice formă, a oricărui conţinut furnizat sau care apare pe acest Website, precum nici nu sunteţi îndreptăţit să folosiţi acest conţinut în legătură cu orice afacere sau pentru uz comercial.


Condiţii de Vânzare

Prin plasarea unei comenzi vă oferiţi să achiziţionaţi un produs bazat pe şi care se supune următorilor termeni. Momentul expedierii coletului poate varia în funcţie de disponibilitate şi se supune oricărei întârziere rezultate din vina serviciului poştal, pentru care nu suntem răspunzători.

Pentru a cumpăra prin www.madpiano.ro trebuie să aveţi peste 18 ani şi să aveţi în posesie un card de credit sau de debit, emis de către o bancă acceptată. MadPiano îşi rezervă dreptul de a refuza orice comandă plasată. Dacă comanda este acceptată, veţi fi înştiinţat prin e-mail.

Atunci când plasaţi comanda vă asumaţi faptul că toate informaţiile furnizate de către dumneavoastră sunt adevărate şi corecte, că sunteţi utilizatorul autorizat al cardului bancar folosit şi că există pe acesta fondurile necesare pentru efectuarea plăţii.


(a) Contractul Nostru

Odată ce a fost plasată comanda, veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii: acesta este doar un e-mail pentru confirmare şi nu constituie dovada acceptării comenzii. Factura nu va fi întocmită până când vă confirmăm prin e-mail că produsele pe care le-aţi comandat au fost trimise către dumneavoastră. Doar bunurile listate în e-mail-ul trimis la momentul expedierii vor fi incluse în factură.


(b) Preţuri şi Disponibilitate

Deşi ne dăm silinţa să ne asigurăm că toate detaliile, descrierile şi preţurile care apar pe Website sunt precise, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare în preţul oricărui produs pe care l-aţi comandat, vă vom informa în legătură cu aceasta cât de repede posibil şi vă vom oferi posibilitatea de a reconfirma comanda la preţul corect sau anula complet cererea. Dacă nu reuşim să vă contactăm, vom considera comanda ca fiind anulată. Dacă o anulaţi, însă aţi plătit deja pentru produse, suma retrasă va fi restituită în întregime.

Costurile de transport se achită în plus; asemenea costuri sunt afişate clar la finalizarea comenzii şi sunt incluse în Costul Total.


(c) Plata

Toate plăţile se efectuează online, în avans, cu card bancar (Visa/Visa Electron/ MasterCard/ Maestro) prin intermediul EuPlătesc (www.euplatesc.ro) . Dacă aţi ales metoda de plată online prin card bancar este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.

- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizaţiile care asigură tranzactiilor online acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată în niciun moment pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.


Asumarea Răspunderii

MadPiano îşi rezervă dreptul de a nu oferi garanţie la achiziţia oricărui produs de pe acest Website.

Totodată, materialele afişate pe acest Website sunt furnizate fără garanţia acurateţii lor. Exceptând cazurile în care se menţionează explicit, MadPiano (www.madpiano.ro) şi furnizorii, creatorii de conţinut şi publicitarii săi exclud prin prezenta toate condiţiile, garanţiile şi alţi termeni care ar putea altfel fi implicaţi de către statut, drept comun sau de echitate şi nu sunt răspunzători pentru orice formă de prejudiciu, incluzând, dar fără a se limita la, orice daună directă, indirectă, în consecinţă, represivă sau accidentală, sau daune pentru alte bunuri intangibile, precum şi deteriorarea reputaţiei, sau costul procurării de bunuri şi servicii substituente, care reies din sau au legătură cu folosirea, incapacitatea de folosire, performanţele sau eşecurile acestui Website şi a oricăror materiale încărcate pe acesta, indiferent dacă aceste daune ar fi putut fi prevăzute.


Redirecţionarea către Website

Aveţi permisiunea de a redirecţiona link-uri către pagina noastră de start (Homepage), cât timp este just, legal şi nu ne afectează în niciun mod reputaţia sau profită în urma ei. Cu toate astea, nu aveţi dreptul de a redirecţiona link-uri care să sugereze orice formă de asociere, înţelegere sau parteneriat din partea noastră unde aceasta nu există. Nu redirecţionaţi către noi decât de pe website-uri care vă aparţin. Acest website nu poate fi încadrat şi reafişat pe niciun alt website şi nu puteţi crea legături decât către Homepage. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiuni de redirecţionare fără a anunţa.


Asumarea Drepturilor de Autor

Cu excepţia cazurilor unde se menţionează contrariul, toate persoanele (nume şi poze incluse), părţile terţe, mărci înregistrate, conţinutul, serviciile şi locaţiile afişate pe acest Website nu sunt în niciun fel asociate, în legătură sau afiliate cu www.madpiano.ro şi nu o asemenea legătură nu trebuie presupusă. Orice nume sau marcă înregistrată regăsită pe acest Website este deţinută de proprietarul său. Orice referinţă la o marcă înregistrată este în scopul de a descrie sau identifica mai bine un produs sau serviciu şi nu denotă în niciul fel o asociere cu MadPiano.


Despăgubiri

Sunteţi de acord să despăgubiţi sau apăraţi drept nevinovat www.madpiano.ro şi orice persoană asociată cu acest Website în cazul oricăror daune sau acuzaţii din partea unor părţi terţe, rezultate din, dar fără a se limita la, utilizarea sau încercarea dumneavoastră de a aduce prejudicii acestui Website.


Variaţie

Ne rezervăm dreptul de a modifica, renunţa la sau varia serviciile şi/sau orice pagină de pe acest site în totală discreţie.


Invaliditate

În situaţia în care o parte din Termeni şi Condiţii este inaplicabilă (incluzând orice prevedere care exclude răspunderea noastră faţă de dumneavoastră), aplicabilitatea oricărei alte părţi din Termeni rămâne neafectată şi toate celelalte clauze au în continuare efect.


Reclamaţii

Acordăm atenţie şi ne dăm silinţa să rezolvăm neînţelegerile imediat ce acestea apar. Vă rugăm să ne înştiinţaţi în legătură cu orice comentariu sau plângere.


Derogare

Dacă încălcaţi aceste condiţii şi nu se întâmplă nimic, în viitor suntem în continuare indreptăţiţi să remediem orice altă situaţie în care mai încălcaţi regulile.


Acord General

Termenii şi Condiţiile de mai sus constituie întregul acord între părţi şi înlocuiesc una sau toate înţelegerile si acordurile precedente dintre dumneavoastră şi www.madpiano.ro . Orice derogare de la orice dispoziţie ai Termenilor şi Condiţiilor va fi eficace doar dacă în scris şi semnată de către un Director a www.madpiano.ro .